Gabor Kreta 4 Roze

hNFQxWMTSS
Gabor Kreta 4 Roze
Type Ballerina's
Ref. 152077
Seizoen Lente/Zomer
Land van fabricage Slowakije
Constructie Gesoldeerd
Referentiemaat 38
Kleur Roze
Hakhoogte 4 cm
Voeringstof Leer/textiel
Bovenkant / Schacht Leer
Binnenzool Leer
Buitenzool Synthetisch materiaal
Gabor Kreta 4 Roze Gabor Kreta 4 Roze Gabor Kreta 4 Roze Gabor Kreta 4 Roze Gabor Kreta 4 Roze Gabor Kreta 4 Roze
Geen categorie ma 30 april 2018

Als mensen het geslacht van je baby verkeerd zien. “Nee, het is geen jongen”

To view this media, you need an HTML5 capable device or download the Adobe Flash player.

Toen ik na ons eerste kind – een jongen – in verwachting was van een meisje, kon ik het niet laten om los te gaan op de schattige jurkjes, de roze maillots, de roze mutsjes en roze dekentjes. Waarschijnlijk was ik ook een beetje hormonaal, maar we waren helemaal klaar voor dit meisje. Of eigenlijk moet ik eerlijk zeggen dat mijn man een jongen natuurlijk ook helemaal leuk had gevonden, dus ik denk dat ik de persoon was die mezelf een beetje liet gaan.

Toen onze dochter werd geboren waren we natuurlijk super trots, een lief baby’tje, die ondanks haar geboortegewicht van 3850 gram een klein popperig hoofdje had en zeker als ik de babyfoto’s vergelijk met die van mijn zoon.

Lees ook:

Passen jullie kindernamen bij elkaar?

En dan liep ik met mijn dreumes aan de hand en ons pasgeboren meisje in de kar trots door de buurt. Ons meisje met een roze jasje, een roze dekentje en zelfs – ze had veel haar bij de geboorte – al met een speldje in. Ik kan me voorstellen dat voor sommige mensen, en zeker mensen die zelf nog geen kinderen hebben het niet altijd overduidelijk is wat er in de kar ligt, maar ik geloof niet dat al die mensen dan ook kleurenblind zijn. Zoveel mensen die reacties geven als ‘ wat een lekker ventje is dat’ of ‘ en, hoe heet hij?’. Nu kan ik er om lachen en begrijp ik niet waarom me dat zo raakte, maar nogmaals: de hormonen deden vast hun werk: in plaats van dat het lekker liet gaan, want wat kunnen mij die mensen schelen, ging ik er heel fel tegenin en liet ze duidelijk weten dat dit geen JONGEN was, maar een MEISJE.

Ik heb zelf ook nog wel eens dat ik twijfel, vooral als een kindje een beetje neutraal gekleed is en daar dus geen enkele hint uit krijgt. Maar dan stel ik een subtiele vraag zoals: ‘ en hoe heet dit kleine schatje?’. Zolang het kindje geen Robin, Bobbie of een andere naam heeft waarbij het nog niet voor 100% duidelijk is, kom ik er in het gesprekje wel achter. Een trotse ouder vertelt graag over haar kroost en dan hoor je al snel een ‘haar’ of ‘hem’ in de zin.

Gratis inschrijven

Om een immovlan.be account aan te maken, gelieve uw e-mailadres hieronder in te vullen en te klikken « Registreer ».

Heeft u een account als professional nodig? Klik hier.

Inloggen met je Facebook account
Aigirl meisjes jas Blauw

Aanmelden

Inloggen met je Facebook account
Inloggen met je Google account

Nieuwe gebruiker? Klik hier voor uw gratis account.

Aanmelden

Mellow Yellow Anouk Grijs

Gratis inschrijven

Er is een e-mail verzonden naar met een link om uw account te bevestigen.
Ja Nee

Advies:

Een aantal jaren nadat je een schenking deed, krijg je daar spijt van. Je hebt immers medische of andere kosten waar je niet op gerekend had en waardoor je vermogen flink wordt aangetast. Of je krijgt ruzie met diegene aan wie je het onroerend goed schonk. Kan je dan de schenking alsnog tegendraaien?

Het uitgangspunt is dat schenkingen niet kunnen worden herroepen. Eens je een schenking deed, kan je daar in principe niet meer op terugkomen. Gegeven is met andere woorden gegeven. Het is dan ook belangrijk zeer goed na te denken vooraleer je een schenking doet en daar alleen maar toe over te gaan als je zeker bent dat je niet op de schenking wil terugkomen. Overigens ligt er op dit vlak een verschil voor met wat je in je testament zet. Een testament kan je nu eenmaal altijd veranderen.

Op de regel dat je op een schenking niet kan terugkomen, bestaan niettemin enkele uitzonderingen:

1. Schenking tussen echtgenoten

Een schenking tussen echtgenoten kan wel worden herroepen. Als een echtgenoot tijdens het huwelijk een schenking doet aan zijn huwelijkspartner, kan hij die later altijd herroepen. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren als er later een haar in de boter komt en er sprake is van een echtscheiding. Zulke herroeping kan niet als de schenking plaatsvond in het huwelijkscontract of naar aanleiding van een wijziging van het huwelijkscontract. Na een echtscheiding kan de schenkende echtgenoot wel afstand doen van zijn recht tot herroeping. Tijdens het huwelijk kan dat niet omdat de herroepbaarheid van een schenking tussen echtgenoten van openbare orde is.

Check ook de Hielspoorinfo webshop! Naar de webshop!

Behandeling
Therapeut
Injecties

Hielspoor wordt soms nog behandeld met injecties. Er worden dan met een injectie-spuit cortisonen (ook bijnierschorshormoon of corticosteroïden genoemd) ingespoten in de hak, direct op de hielspoor plek. Cortisonen zijn een kunstmatige variant van een hormoon dat door het lichaam in de bijnierschors wordt aangemaakt. Het wordt normaal gesproken in ons eigen lichaam aangemaakt onder invloed van stress en heeft een ontstekingsremmende werking. Cortisonen (de kunstmatige vorm) worden vooral bij sporters veel gebruikt voor de behandeling van peesaandoeningen, zoals dus o.a. hielspoor, maar soms ook voor bijvoorbeeld achillespeesontsteking .

Aangezien injecties niet zonder risico zijn worden ze bij voorkeur pas toegepast als Nudie Jeans SLIM ADAM Slim fit jeans
als rekoefeningen of de Strassburg Sock geen effect hebben.

Werking van injecties

De cortisonen worden in hoge concentratie ingebracht, direct op de ontsteking in de hiel. De injectie zelf kan zeer pijnlijk zijn, al verschilt dit perpatiënt. Hoe snel en óf er een positief effect optreedt verschilt ook weer perpatiënt. Sommigen ervaren vrijwel dezelfde dag direct verlichting, bij anderen duurt het een paar dagen, en sommigen merken helemaal niets. In uitzonderingsgevallen of als de injectie ondeskundig wordt toegepast verergert de pijn zelfs.

Zelf wat aan je hielspoor doen? In onze Zwarte Dazzle Korte Laarzen
vind je veel zelfhulp producten: onder andere de Strassburg Sock , allerlei zooltjes en nog veel meer, meestal de volgende dag al thuis bezorgd

In de praktijk blijkt het effect van cortisonen-injecties meestal slechts tijdelijk te zijn. In die gevallen moet de behandeling herhaald worden. Om schadelijke bij-effecten te voorkomen mag dit echter niet vaker dan 3-4 keer gedaan worden, anders wordt het peesweefsel permanent aangetast. De eerste dagen na de injectie moet rust gehouden worden. De corticosteroïden verzwakken het peesweefsel namelijk enigszins. Zware belasting kan beschadigingen veroorzaken, en de hielspoor verergeren. Na een paar dagen kan de voet weer normaal belast worden.

Radar nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van consumentenzaken? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Uitzendingen
Gemist
Achtergrondartikelen
Oproepen
Douche
Documentaires
Zwarte Kanna Muiltjes
Nieuws
Overzicht
Nieuwsbrief
Dossiers
Khrio Caloda / saio prussia Blauw
JLINDEBERG CONNY LUX Poloshirt
Georgia Rose Tamar Blauw
Gezocht: lezerscolumn
Hulp Tips
Hulpartikelen
Voorbeeldbrieven
Donker Groene Sneakers Cebo Barvy
Lotgenoten
HITec Alto II heren Bruin
Testpanel
Georgia Rose Abloca Beige
Uitslagen
Blauwe Tommy Hilfiger Sneakers MAXWELL 11C1 Tommy Hilfiger
Mr SARENZA Stasi Bruin
Elizabeth Stuart Boheme 334 Bruin
Categorieën
Actieve topics
Roxy SURF Bikinibroekje
Eigen topics/reacties
Bensimon Tennis Lacet Gros Grain Wit
ASSO 58906black Zwart
LASCANA SWIMSUIT JUNE Badpak
Over
Programma-informatie
Bijwonen
Vacatures
Zwarte Sendra Cowboylaarzen 9077 RONDE LEEST Sendra
Privacystatement
Algemene voorwaarden
Mellow Yellow Albina Zwart
Meer Radar
What For Sima Bruin
Nieuws
Dossiers
The Flexx Minerva Zwart
Hulp Tips
Laura Vita AGATHE 23 Multicolor
Les Ptites Bombes Ella F Wit
Radar+ magazine
Contact
Privacystatement
Ma 20:30 uur op NPO 1 / Za 15:00 op NPO Radio 1
AVROTROS